top of page
Restaurants

 

Oostende beschikt over een ruime keuze aan restaurants voor ieders smaak. Bovendien is er een uitgebreid netwerk aan Take-Away “Riders”, zowel van Deliveroo, Takeway.com als UberEats. Kleine tip: check altijd of je bestelling volledig is voor de “Rider” vertrekt.

Aan huis levering met Deliveroo Takeaway.com of UberEats Oostende

(vermeld leveringsadres: “Laurina’s Cove” Hertstraat 13 Oostende)

 

 

Zin in een lekker ontbijt, smakelijk brood of heerlijke taartjes? Dan raad ik zeker de “warme bakker” Devriendt aan. (gesloten op dinsdag en woensdag -  Breidelstraat 4, 8400 Oostende) Het aanschuiven moet je er maar bij nemen 😊. Doe je dat op een donderdag of een Zaterdag, ga dan even langs bij “Berry”. Ze staan dan op de markt aan de “Groente markt” (het pleintje schui tegenover Devriendt). Je vindt er heerlijke charcuterie. Proef ook hun beenhesp of Beavoordse paté.

 

 

Ga je wandelen langs de visserskaai? Ga dan vis en garnalen inslaan aan de Vistrap (gebouw met golvend blauwe dak) of ga een schaaltje degusteren aan een van de vele kraampjes. (Let wel op: de meeuwen komen graag uit je schaaltje mee eten.)

 

 

In de "Farde" in Laurina's Cove vinden jullie enkele zelf uitgeteste restaurants/bars etc... Proberen jullie iets wat er niet in staat en vinden jullie het lekker? Aarzel niet de folder aan te vullen met een kaartje of een menu. Dan kunnen de volgende gasten ook genieten van jullie ervaring.

Ook hier vinden jullie wel de nodige inspiratie: https://www.visitoostende.be/nl/eten-en-drinken

 

*** SMAKELIJK ***

 

 

bottom of page