Openbaar & privé vervoer

 

NMBS

 

Het station bevindt zich op wandelafstand van Laurina’s Cove (13 min.) en is het belangrijste station aan de Belgische kust met rechtstreekse verbindingen over heel het land. Het is de perfecte uitvalsbasis om steden als Gent, Brugge, Brussel en zelfs Luik te bezoeken. Raadpleeg de website www.belgiantrain.be voor meer info, bestemmingen en tickets.

 

De Lijn (Tram & Bus)

 

De dichtstbijzijnde halte van de kusttram is op 300 m van Laurina’s Cove (Halte Oostende Marie Joséplein). De tram houdt halt in alle Belgische kustgemeentes van De Panne (tot Plopsaland) tot Knokke. Raadpleeg www.delijn.be voor meer info en dienstregelingen.

 

Taxi

 

 

Luchthaven Oostende

De internationale luchthaven van Oostende ligt op 12 minuten rijden van Laurina’s Cove. Hierdoor is uw appartement een ideale “uitvalsbasis” om een “exotische” vakantiebestemming zoals Alicante, Antalaya, Bodrum, Burgas, Corfu, Djerba, Gran Canaria, Hurghada, Rhodos, en vele andere te combineren met een verblijf aan onze Belgische kust. Het voordeel? “Low cost” luchthaven, kleinschalig en snel, dichtbij en snel bereikbaar.